alumik-logo-header-201x38-light-2

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

+30 2510 611390

+30 2510 611390

info@alumik.gr

Διασταύρωση Παλαιάς καβάλας - Ζυγού

Alumik – Εταιρεία | Alumik - Κούφωμα - Πόρτα - Σκίαση - Κάγκελο
21596
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21596,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline-bottom,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Εταιρεία

Με την τοποθέτηση κουφωμάτων τελειώνει μία κατασκευή και ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο ζωής. H Alumik φροντίζει, με πείρα και μεράκι, ώστε κάθε σελίδα του κεφαλαίου αυτού να χαρακτηρίζεται από ποιότητα και οικονομία.

Λίγα λόγια για εμάς

Στην Alumik, μας καθοδηγούν πάντα τρεις βασικοί παράγοντες σε κάθε εργασία μας: η άριστη ποιότητα, η απόλυτη λειτουργικότητα και η υψηλή αισθητική του αποτελέσματος. Σεβόμενοι τον πελάτη, η επιτυχία του τελικού προϊόντος θέλουμε πάντα να καθρεφτίζεται στο χαμόγελο ικανοποίησης.

Η Alumik είναι μια επιχείρηση εξειδικευμένη στην προσαρμογή και τοποθέτηση οικιακών και επαγγελματικών λύσεων στους τομείς κουφωμάτων, πόρτας, συστημάτων σκίασης και κιγκλιδωμάτων. Ιδρύθηκε το 2006 και με έδρα της την Καβάλα και προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις σε οικιακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας διασφαλίζουν την ποιότητα στην κατασκευή των προϊόντων, με μοναδικό γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Η φιλοσοφία της Alumik περιστρέφεται γύρω από τον πελάτη και τις ανάγκες του, μέσα από την καινοτόμο προσέγγιση, αλλά και την πολυετή εμπειρία. Οι υψηλές προδιαγραφές των πρώτων υλών και ο άρτιος υλικοτεχνικός εξοπλισμός αποτελούν εγγύηση ακόμη και για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

Με γνώμονες την ποιοτική λύση, την οικονομική βελτιστοποίηση και την οικολογική ταυτότητα, η Alumik είναι στη διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να προχωρήσει στη μελέτη, την κατασκευή και την εφαρμογή της πρότασής της στα δικά σας μέτρα.

Στην Alumik παρέχουμε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, με απόλυτη αξιοπιστία και προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.

Υπηρεσίες

Κούφωμα

Πόρτα

Σκίαση

Κάγκελο

Μαζί μπορούμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά σας για τον επαγγελματικό σας χώρο, την επιχείρησή σας, το ξενοδοχείο, τον χώρο εστίασης, ή και την ιδιωτική σας κατοικία, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός

Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας διασφαλίζουν την ποιότητα στην κατασκευή των προϊόντων, με μοναδικό γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που μας επιτρέπει να προσδιορίζουμε και να  αποδίδουμε στο αλουμίνιο την ιδανική μορφή για τον εκάστοτε χώρο. Έτσι, κατόπιν μελέτης και ανάλυσης των αναγκών σας, μπορούμε να σας προτείνουμε αλλά και να κατασκευάσουμε για εσάς την ιδανική λύση αλουμινίου, που θα προσδώσει το μέγιστο λειτουργικό όφελος αλλά και θα αναδείξει αισθητικά την κατοικία ή την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, το έμπειρο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο στις νέες τεχνολογίες και διαθέτει την τεχνογνωσία αλλά και το μεράκι που απαιτούνται ώστε να μετατρέψουν τις εφαρμογές αλουμινίου σε λειτουργικό και αισθητικό προσόν του χώρου σας.

Έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεσα και αξιόπιστα.

Προμηθευτές

Στην Alumik έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες.

Alumil

Elvial

MF

Aluminco

Somfy

Lamda

Panidis

Arrikton

Thiral

Πιστοποιήσεις

Στην Alumik φροντίζουμε πάντα για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας, διαθέτοντας πάνω από 20 πιστοποιήσεις.

Επικοινωνήστε Μαζί μας!

Τ.: +30 2510 611390

F.: +30 2510 611390

Δ.: Διασταύρωση Παλαιάς Καβάλας – Ζυγού

ΤΚ.: 65500

@: info@alumik.gr

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας